Miks tuleks kohvi sisse panna võid?

Miks tuleks kohvi sisse panna võid?

Kohvi võiga. Tekib küsimus: mis see on?
Need asjad ei tundu eriti kokku sobivat.

Kohvi sisse või tüki panemine, eriti hommikuti, ei ole uudne asi.
Näiteks pakutakse Tiibetis hommikuks jõudu andvat teed, mis lisaks teele sisaldab endas ka soola, musta pipart ja võid.
Singapuris näiteks praetakse kohvioad pajas võiga; seejärel need jahvatatakse ja lastakse otse läbi filtri tassi. Sellised joogid ergutavad aju ja keha mitte ainult hommikul, vaid kogu päevaks.

Või hajutab täiuslikult kohvi kibeda maitse ja annab suurepärase koorese meki ning siidise tekstuuri.

Kuidas valmistada tõelist energiat andvat kohvi võiga

Võta head kohvi – mitte odavat solki, mis deakativeerib aju ja muudab uniseks – kuid tõesti kallist, kõrge kvaliteediga kohvi. See on rikas antioksüdantide poolest ja aitab isegi vähiga võidelda.
Valmistatakse kohvi, filtreeritakse (kui on vajadust) ja lisatakse või. See jook annab energialaengu vähemalt 6. tunniks. Kuna tegemist on efektiivse joogiga, siis tarbi seda pigem hommikul.
Keha on programmeeritud põletama aktiivselt rasvu – seega saab see energiat, mis on piisav kogu päevaks.

Koostisosad ja etapid

Ebatavaline energiajook: Kohvi võiga

Valmista 2 tassi (umbes 500 ml) musta kohvi.
Lisa kaks supilusikatäit (kuni 80 g) soolata võid.
Blenderda blenderis kuni tekib kreemjas vaht.

Nagu näha, valmib see jook kiiresti ja lihtsalt.
Kohvi võiga sobib neile, kellel on puudus tervislikest rasvadest. Pea meeles, et kehal võtab aega – paar nädalat või kolm, et täielikult kohaneda sellise ebatavalise, küllastunud tervislike rasvadega. Peale kohanemist hakkab keha neid rasvu korralikult seedima ja energiaks muutma.
Alustuseks võid lisada kohvile väikese tüki võid, suurendades seda järk-järgult kuni 80 grammini. Betaiin HCL ja seedetrakti ensüümid koos kohviga aitavad kehal paremini rasvu omastada.

Related posts